Slide 0 Slide 01 Slide 02 Slide 03 Slide 04 Slide 05 Slide 07 Slide 07 Slide 07 Slide 07 Slide 08 Slide 09 Slide 09 Slide 10 Slide 14

Termeni si Conditii

Acest website aparţine şi este controlat de INTEGRAL PUBLISHERS SRL, cu sediul în Ag. V. Lum.Str. Diaconu Coresi nr. 53, sector 1, Bucuresti, înmatriculată în Registrul Comerţului sub nr. J40/13056/2016, având cod unic de înregistrare RO36598658, numită in cele ce urmeaza Societatea. Utilizarea acestui website presupune acordul dumneavoastră cu INTEGRAL PUBLISHERS SRL de a respecta şi a acţiona în conformitate cu Termenii şi condiţiile de utilizare a website-ului.

Definiții: 

 

I. Condiții comerciale:

a. eintegral.ro 

Prețurile sunt actualizate zilnic și conțin TVA. Prețurile din comenzi sunt valabile 2 zile din momentul confirmării acestora. Disponibilitatea produselor este actualizată la cel puțin 30 de minute și se poate modifica oricând pe parcursul procesării comenzii.

Discounturile, reducerile și promoțiile nu se pot cumula. Se aplică întotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.

Produsele comercializate prin intermediul www.eintegral.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală și de certificatul de garanție.

Termenii și condițiile se aplică tuturor clienților website-ului www.eintegral.ro. Momentul încheierii contractului este momentul emiterii confirmării comenzii, prin e-mail sau telefonic, de catre INTEGRAL PUBLISHERS SRL către Client.

II. Proprietatea intelectuală

Conținutul și designului www.eintegral.ro cum ar fi textul, grafica, logo-urile, butoanele, imaginile, clipurile audio, bazele de date și software-ul, este proprietatea INTEGRAL PUBLISHERS SRL sau a furnizorilor săi și nu poate fi utilizat fără acordul INTEGRAL PUBLISHERS SRL
Conţinutul şi designul www.eintegral.ro, precum şi orice alt material având legătură cu acestea, trimis sau furnizat către dumneavoastră prin e-mail sau prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse şi orice alte materiale), aparţin Societăţii şi/sau colaboratorilor săi ‒ acolo unde acest lucru este specificat în mod expres ‒ (drept de autor) şi sunt protejate de legislaţia privind proprietatea intelectuală. Nu puteţi utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele www.eintegral.ro fără a deţine o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societăţii. 
Nu puteţi folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau alte informaţii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfeţe, formulare) ale www.eintegral.ro, fără a deţine o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societăţii. 
Este permisă crearea limitată, revocabilă şi neexclusivă a hiperlink-urilor către pagina de index a www.eintegral.ro, atâta timp cât această acţiune nu prezintă serviciul www.eintegral.ro într-o lumină falsă, înşelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteţi folosi logo-ul firmei sau alte proprietăţi grafice, sau mărci ca parte a hyperlink-urilor fără a deţine o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societăţii.

 

III. Reclamaţii privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietăţii intelectuale

www.eintegral.ro respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terţilor. Dacă aţi observat că site-ul conţine informaţii care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiţeti o înştiinţare la adresa de email: office@eintegral.ro, sau să ne contactaţi la numerele de fax şi telefon, sau la adresa de corespondenţă, afişate in pagina Contact.

IV. Recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conţinut, trimite sugestii, idei, pune întrebări, propune articole sau alte tipuri de materiale, atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietăţii intelectuale; nu conţine viruşi informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranţă pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam. În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut, nu puteţi folosi adrese de e-mail sau identităţi false. www.eintegral.ro îşi rezervă dreptul de a elimina sau edita toate tipurile de conţinut postate de către utilizatori şi îşi rezervă dreptul de a revedea periodic acest conţinut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut pe www.eintegral.ro, transmiteţi, în afara cazurilor în care Societatea indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice ţară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut pe www.eintegral.ro, cedaţi dreptul Societăţii de a folosi numele dumneavoastră în relaţie cu materialele postate; garantaţi că deţineţi sau controlaţi într-o altă formă, dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postaţi; că materialele postate nu violează nici una dintre condiţiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor şi alte forme de conţinut din partea utilizatorilor, ale www.eintegral.ro
www.eintegral.ro are dreptul, de a monitoriza, edita sau şterge orice tip de conţinut, comentarii şi articolele propuse de către utilizatori. www.eintegral.ro nu este responsabil şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de către alte terţe părti pe site.

V. Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra şi a intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe www.eintegral.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:
- identificarea şi alegerea produselor.
- înregistrarea ca utilizator al www.eintegral.ro.
- efectuarea plăţii produselor.
- livrarea produselor comandate şi achitate va fi însoţită, dacă este cazul, de certificatul de garanţie, de certificatul cu privire la service-ul post-vânzare asigurat de către producător/importator/distribuitor şi/sau de alte certificate dacă este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.eintegral.ro, sunteţi de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care site-ul îşi derulează operaţiunile.

VI. Cum cumpăr? 

VI.1. Preţurile

Cu excepţia cazurilor în care este prevăzut altfel, preţurile produselor afişate pe www.eintegral.ro reprezintă preţurile finale de cumpărare şi includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 9%, valabilă pentru produsele tipărite si 24% pentru produsele electronice). Preţurile finale de cumpărare pot fi preţuri sugerate de către producători sau furnizori, sau pot fi estimate în funcţie de preţurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preţurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive preţuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă. 

VI.2. Metode de plată

Pentru efectuarea plăţii produselor comandate, puteţi alege dintre următoarele metode de plată: plata online prin card bancar, plata ramburs sau plata prin transfer bancar/ordin de plată. Dacă aţi ales ca metodă de plată transferul bancar/ordin de plată, vă rugăm să trimiteţi confirmarea plăţii pe fax sau e-mail, în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. 
După plasarea comenzii veţi primi prin e-mail informaţiile relevante pentru comanda dumneavoastră, sub forma unei facturi, care va conţine preţul produsului comandat cu TVA inclus, preţul livrării, în conformitate cu dispoziţiile HG 448/2005. 

VI.3. Livrarea

Produsele cumpărate prin intermediul www.eintegral.ro sunt livrate în temeiul unui contract de transport în sistem door-to-door (la adresa de livrare indicată de client). Acest lucru înseamnă că riscul de pierdere și proprietatea acestor produse trece la client după livrarea produselor către transportator sau către reprezentantul clientului.

 

VII. Descrierea produselor pe site şi returnarea produselor

www.eintegral.ro depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis. Dacă un produs oferit de www.eintegral.ro este diferit faţă de descrierea aferentă acestuia de pe site, îl puteţi returna respectând prevederile Politicii de returnare a produselor a site-ului şi în conformitate cu legislaţia română în vigoare.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţa la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, în conformitate cu dispoziţiile Ordonanţei nr. 130/2000.
În cazul în care inţelegeţi să valorificaţi acest drept aveţi următoarele obligaţii:
- de a returna produsul cumpărat, în ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dumneavoastră;
- de a returna produsul cumpărat în stare de funcţionare, nedeteriorat, în starea în care v-a fost livrat. 

XIII. Prezentarea ofertei 

Compania INTEGRAL PUBLISHERS SRL şi rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra preţurilor şi datelor tehnice prezente pe site-ul www.eintegral.ro și, fără o înştiinţare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul www.eintegral.ro au caracter informativ şi nu reprezintă o obligaţie contractuală. Fotografiile de pe site-ul www.eintegral.ro au caracter informativ şi pot exista diferenţe între acestea şi produs. 

 

XIX. Forţă majoră

www.eintegral.ro, afiliaţii sau/şi în general furnizorii de produse sau servicii către www.eintegral.ro nu pot fi făcuţi responsabili pentru nici o întarziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voinţa www.eintegral.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcţionare a echipamentului tehnic de la www.eintegral.ro, lipsa funcţionării conexiunii la internet, lipsa funcţionării conexiunilor de telefon, viruşii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.eintegral.ro, erorile de operare, precum şi cazurile de forţă majoră stipulate de legislaţia română în vigoare.

X. Publicitatea 

www.eintegral.ro poate afişa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa, precum şi la produse ori servicii aparţinând terţilor. Prin utilizarea www.eintegral.ro şi prin acceptarea Termenilor şi condiţiilor de utilizare ale acestuia şi a Politicii de confidentialitate, vă exprimaţi în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

 

XI. Legislaţia aplicabilă

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.eintegral.ro  sunt guvernate de dispoziţiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerţul electronic, Ordonanţa 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, HG 448/2005 şi Directiva Europeană EC/96/2002, care reglementează regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Orice litigiu privind utilizarea www.eintegral.ro sau privind produsele vândute prin intermediul www.eintegral.ro se rezolvă pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, acestea se vor soluționa de către instanțele judecătorești competente din România. Funcționarea, utilizarea www.eintegral.ro și contractul se supun legilor române în vigoare.

Ne rezervăm dreptul de a aduce schimbări website-ului nostru, politicilor și condițiilor de utilizare în orice moment. Dacă oricare din aceste condiții menționate în această secțiune va fi considerată nula sau inaplicabilă, acesta nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror temeni sau condiții rămase.

Politica de confidenţialitate a INTEGRAL PUBLISHERS SRL este aplicabilă atât website-ului www.eintegral.ro.

 

XII. Limitarea răspunderii S.C. Integral Development RDMC S.R.L:

Utilizarea acestui website se face pe propria răspundere. Cu excepția situațiilor în care legea aplicabilă impune altfel, INTEGRAL PUBLISHERS SRL nu va fi responsabilă pentru nici un fel de daune rezultate din utilizarea acestui website, inclusiv – dar fără a se limita la – daune indirecte, accidentale şi punitive.