Slide 0 Slide 01 Slide 02 Slide 03 Slide 04 Slide 05 Slide 07 Slide 07 Slide 07 Slide 07 Slide 08 Slide 09 Slide 09 Slide 10 Slide 14

Biblioteca Grădiniței

Biblioteca Grădiniței

Adresate deopotrivă preșcolarilor și elevilor din clasa pregătitoare, cele 11 carticele din Colecția Biblioteca Gradiniței propun un format original de învățare în joacă.

Noțiunile elementare sunt învățate în joacă, pe nesimțite, prin poezii simple, agreabile, în care cuvintele relevante sunt subliniate în text. În același timp, copiii sunt invitați să își fixeze cunoștinele prin activități de colorare și conturare a desenelor.

Toate lucrările sunt prezentate în versuri jucăușe, ușor de reținut deopotrivă pentru copii și educatori. Folosite acasă sau la gradiniță, cele 11 cărticele de activități compun un set complet de resurse educaționale, oferind părinților și educatorilor acele instrumente de concentrare a atenției și energiilor micilor cititori către elementele de învățare specifice preșcolarilor.

Realizate de un colectiv de autori experimentați, lucrările prezintă, într-un cadru educațional unitar, un conținut atractiv deopotrivă prin grafică și joc literar, oferind micilor cititori un mod plăcut și instructiv de a-și petrece timpul, jucându-se și învățând cu plăcere.

Afişare: Listă / Grilă
Produse în pagină:
Sortare după:
POEZII (nu doar) PENTRU COPII
Maria Chiriac Ilustrații: Anastasia Florescu Colecția Biblioteca Grădiniței Editura INTEGRAL, 2023 978-606-992-715-1 Aceasta este o carte de poezii (nu doar) pentru copii, dar și pentru toți cei care păstrează copilăria într-un colț de suflet. Alături de puiul tău, pagină cu pagină, vers cu vers, te invit să închizi ochii și să te întorci pentru câteva secunde în copilăria ta. Ea e așa cum a fost întotdeauna: cu ochi senini și plină de veselie, în [ ... ]
49,99 lei
Fără TVA: 47,61 lei
Bazat pe 2 opinii.