Slide 0 Slide 01 Slide 02 Slide 03 Slide 04 Slide 05 Slide 07 Slide 07 Slide 07 Slide 07 Slide 08 Slide 09 Slide 09 Slide 10 Slide 14

Despre noi

Prezentă pe piața românească de carte încă din 1996, ca o editură-hobby, Integral s-a relansat ca un proiect editorial național în anul 2014. La ora actuală, portofoliul Integral include reviste și cărți în format e-book și tipărit, distribuite national în toate rețelele de librării, presă și magazine online de carte.

În ultimii cinci, Editura Integral a lansat două reviste (Fusion și Almanah Junior) și a publicat peste 500 de titluri de carte în peste 1 milion de exemplare, incluzând bestseller-urile Marea Spovedanie a brokerului fugar de Cristian Sima, Phoenix (Vol. I. ‒ Însă eu, o pasăre..., Vol. II – Giudecata Înțelepților) de Nicolae Covaci și aproape 200 de cărți semnate de Dan-Silviu Boerescu.

Editura Integral, fondată și condusă de Costel Postolache, profesionist cu peste 25 de ani experiență în industria editorială (Nemira, Corint, Media Pro), îl are ca Director Editorial pe Dan-Silviu Boerescu (Playboy, Tabu, ProTV Magazin, bucătărescu.ro), bine-cunoscut scriitor, jurnalist, creator de media și vedetă de televiziune).

La sfârșitul anului 2015, Integral a fost desemnată, la Gala Performanței, drept cea mai dinamică editură din România și cel mai spectaculos new entry din industria editorială. În 2017, Integral a primit Premiul Special Performer pentru Antreprenoriat în domeniul editorial.