Pe la 1880, Matache tranșa porcii pe butucii din fața măcelariei sale pentru a demonstra trecătorilor că folosește numai carne proaspătă pentru preparatele sale. Iată cum putem reînvia astăzi aromele și obiceiurile culinare de demult, pornind de la trecerea în revistă a inventarului de bucătărie și ajungând la recompunerea în farfurie a deliciilor din trecut, utilizând numai ingredientele de azi!
Colecția BUCĂTĂRESCU: „Trăiesc ca să mănânc!” (12 t [ ... ]
Omul a fost programat să mănânce carne. Ne place sau nu s-o recunoaștem, acesta-i adevărul.
Dar, dacă nu vrem sau nu trebuie să mâncăm carne o perioadă, ce rețete putem alege în calitate de foști carnivori? Într-o lume în care dictatura (raw-)vegană tinde să ia o amploare considerabilă, cum putem reuși să conferim meniului nostru aroma „originară” de carne și proteinele fără de care nu putem rezista dinamicii cotidianului? Iată soluțiile, simple dar sa [ ... ]