Una dintre cele două mari Sărbători Creștine prăznuite de români ne aduce dintotdeauna pe mese o abundență de specialități. Totuși, același drob, același cozonac, aceeași pască, același stufat de miel, aceleași costițe la cuptor sau pe grătar, aceleași ouă roșii?!? Am găsit soluțiile pentru a aduce ceva nou fără a pierde nimic din semnificațiile spirituale ale acestor rețete de suflet.
Bucătărescu vă recomandă, pe lângă reperele binecunoscute, obligatorii pentru tradiția culin [ ... ]
Cărbunii s-au încins, iar carnea și cârnații sfârâie ademenitor! Haideti, totuși, să venim și cu ceva nou la masă! Nu e chiar o blasfemie să înfășori bananele verzi în… fâșii străvezii de bacon și să ungi ceafa de porc cu o reducție de vin, dulceață și mirodenii...
După cum, fără a neglija fleicile, mititeii și cârnații tradiționali, merită încercate și altfel de rețete, care combină altfel ingredientele, propunând, adesea asoci [ ... ]